top of page

Kutatóink munkái, könyvajánlók, pályázati felhívások, rendezvények

A Clio Intézet 2023. július 31-vel befejezi működését, és jogutód nélkül megszűnik.


Bajcsi Ildikó

Fóris Ákos

Gellért Ádám

Kosztyó Gyula

Olosz Levente

Perczel Olivér

Végső István


ezentúl az újonnan megalakult Erőszakkutató Intézet keretein belül folytatják munkájukat, amelynek tevékenységét a facebook-on és youtube-on is követni lehet.


A Clio Intézet munkatársai nevében köszönjük minden kedves olvasónknak, a Clio-esteken és konferenciákon előadóként vagy nézőként résztvevőknek, a Clio Műhelytanulmányok és Clio Kötetek szerzőinek, hogy megtiszteltek figyelmükkel, munkájukkal és észrevételeikkel.


A Clio Intézet tartalmai – a Clio Kötetek könyvsorozat 10 kötete, a Clio Műhelytanulmányok folyóirat 31 száma, a Clio Intézet rendezvényeit valamint kutatóinak konferencia szerepléseit dokumentáló 189 videó, illetve kutatóink levéltári beszámolói és ismeretterjesztő cikkei – továbbra is elérhetők maradnak az oldalainkon.
Az Országút magazin 2023. június 16-i számában olvasható Végső István könyvismertetése Bartha Ákos Törzsökösök, rongyosok, turániak. Németellenes magyar fajvédelem 1938–1945 című könyvéről.  • Writer's pictureGellért Ádám

Bödők Gergely vasárnap Dunapatajon mond beszédet az 1919-es parasztforradalom összecsapásaiban és a megtorlás során kivégzett falubeliek emlékére rendezett megemlékezésen.
Legutóbbi hírek
havi bontás
Keresés 
bottom of page